Hopp til innhold
Pala Kaffebrenneri
Butikk
Om
Abonnement
Kurs
Nyhetsbrev
Kontakt
Pålogging Konto
Norsk
0
0
Pala Kaffebrenneri
Butikk
Om
Abonnement
Kurs
Nyhetsbrev
Kontakt
Pålogging Konto
Norsk
0
0
Butikk
Om
Abonnement
Kurs
Nyhetsbrev
Kontakt
Pålogging Konto
Norsk
Tilbake
Butikk Frinsa Edun
Frinsa Edun Indonesia.jpg Bilde 1 av 2
Frinsa Edun Indonesia.jpg
frinsa 1.jpg Bilde 2 av 2
frinsa 1.jpg
Frinsa Edun Indonesia.jpg
frinsa 1.jpg

Frinsa Edun

fra 235,00 kr

Smak: Intens, fermenterte jordbær, kombucha, tropisk frukt, kakao, sitrus, FUNKY!

Land: Indonesia
Område: Weninggalih
Gård: Frinsa Estate
Produsent: Wildan og Atieq Mustofa
Høyde: 1400 moh.
Bønnetype: Ateng Super, Sigarar Utang, P88

Prosess: Anaerobisk fermentert med laktobasilicus (72timer) og bærtørket

Mengde:
Antall:
Legg til i handlevogn

Smak: Intens, fermenterte jordbær, kombucha, tropisk frukt, kakao, sitrus, FUNKY!

Land: Indonesia
Område: Weninggalih
Gård: Frinsa Estate
Produsent: Wildan og Atieq Mustofa
Høyde: 1400 moh.
Bønnetype: Ateng Super, Sigarar Utang, P88

Prosess: Anaerobisk fermentert med laktobasilicus (72timer) og bærtørket

Aeropress - Filter
Aeropress - Filter
95,00 kr
Aeropress XL - Filter
Aeropress XL - Filter
149,00 kr
Aeropress XL - Brygger
Aeropress XL - Brygger
979,00 kr
AeropressGO - Brygger
AeropressGO - Brygger
490,00 kr

Smak: Intens, fermenterte jordbær, kombucha, tropisk frukt, kakao, sitrus, FUNKY!

Land: Indonesia
Område: Weninggalih
Gård: Frinsa Estate
Produsent: Wildan og Atieq Mustofa
Høyde: 1400 moh.
Bønnetype: Ateng Super, Sigarar Utang, P88

Prosess: Anaerobisk fermentert med laktobasilicus (72timer) og bærtørket

Frinsa Edun er en kaffe med tydelig særpreg – både i navn og karakter. Den kommer fra Frinsa Estate i Vest-Java, et kvalitetsprosjekt drevet av Wildan Mustofa og Atieq Mustikaningtyas. Paret har siden 2010 utfordret konvensjonene i indonesisk kaffeproduksjon ved å fokusere på full kontroll og innovative prosesseringsmetoder.

Navnet Edun stammer fra Bahasa og kan oversettes til en positiv form for “gal” – et passende begrep for denne loten, som er en anaerobisk fermentert og bærtørket kaffe med mye personlighet og et tydelig funky uttrykk.

Kaffen er laget av modne bær som ble fermentert i 72 timer under anaerobe forhold med Lactobacillus, før de ble tørket på hevede tørkesenger. Resultatet er en intens og kompleks kaffe, med tropiske noter og fermentert sødme - for de som ønsker seg noe utenom det vanlige.

Frinsa Estate ligger på 1400 meters høyde og drives med presisjon og langsiktighet. Gården eksperimenterer med ulike bønnetyper og prosesseringsmetoder, og jobber samtidig med småbønder i området gjennom Frinsa Collective. Prosjektet har også bidratt til vannforvaltning og skogplanting – og skaper positive ringvirkninger utover kaffen.

 

Utvalgte produkter

Kii AA - Rung`eto Kii 1.jpg Kii 2.jpg Kii 4.jpg Kii 3.jpg
Kii AA - Rung`eto
fra 235,00 kr
Buku Sayisa buku sayisa washed.jpg
Buku Sayisa
fra 225,00 kr
Orlando Beltran orlando beltran 2.jpg orlando beltran 1.jpg
Orlando Beltran
fra 225,00 kr
Danche Chelbesa Natural danche4.jpg Danche natural 1.jpg
Danche Chelbesa Natural
fra 225,00 kr
Francisco Lopez
Francisco Lopez
fra 185,00 kr

Design: Monografisk

Brenneriet:

Kvenildmyra 6
7093 Tiller
Trondheim, Norway

Kontakt:

post@pala.no
+47 907 42 362