La Ilusion
Smak: Søt, vinøs og kompleks. Vanilje, brunsukker, kirsebær, karamell, sitrus, nype. Balansert og middels funky.
Land: El Salvador
Område: Apaneca
Gård: La Ilusion
Produsent: Jose Antonio Salaverria m. familie
Høyde: 1540-1650 moh.
Bønnetype: Bourbon
Prosess: Natural Anaerobisk (80 timer fermentering)
Smak: Søt, vinøs og kompleks. Vanilje, brunsukker, kirsebær, karamell, sitrus, nype. Balansert og middels funky.
Land: El Salvador
Område: Apaneca
Gård: La Ilusion
Produsent: Jose Antonio Salaverria m. familie
Høyde: 1540-1650 moh.
Bønnetype: Bourbon
Prosess: Natural Anaerobisk (80 timer fermentering)
Smak: Søt, vinøs og kompleks. Vanilje, brunsukker, kirsebær, karamell, sitrus, nype. Balansert og middels funky.
Land: El Salvador
Område: Apaneca
Gård: La Ilusion
Produsent: Jose Antonio Salaverria m. familie
Høyde: 1540-1650 moh.
Bønnetype: Bourbon
Prosess: Natural Anaerobisk (80 timer fermentering)
La Ilusion er en av de mindre gårdene som eies av Salaverria-familien. Med 10 hektar på omtrent 1540 meter over havet. Her dyrkes 100 % tradisjonell Bourbon. Gården har levert svært gode resultater de siste årene, med komplekse og søte Bourbon-kaffer fra El Salvador. Produsenten er innovativ i sine prosesserings- og dyrkingsmetoder. De separerer alt etter innhøstingsdag og benytter ulike fermenterings- og tørketeknikker avhengig av kapasiteten og potensialet til den enkelte lot.
I denne spesifikke loten ble kaffebærene fermentert i tanker i ca 80 timer før de ble tørket med fruktkjøttet på.