CASCARA - Las Lajas
Cascara er tørket fruktkjøtt av kaffebæret. Denne cascaraen kommer fra geisha-bær, dyrket på gården Las Lajas i Costa Rica.
Tilbereding: trekkes i varmt vann, som te. Dosering: 2-3g cascara pr dl vann. Trekketid: 4-5min. Temperatur: 90-95 grader.
Smak: Nype, hibiskus, honning, kirsebærkompott, floral, søt
Land: Costa Rica
Område: Central Valley
Høyde: 1600 moh.
Gård: Las Lajas
Bønnetype: Geisha
Vekt: 150gram
Cascara er tørket fruktkjøtt av kaffebæret. Denne cascaraen kommer fra geisha-bær, dyrket på gården Las Lajas i Costa Rica.
Tilbereding: trekkes i varmt vann, som te. Dosering: 2-3g cascara pr dl vann. Trekketid: 4-5min. Temperatur: 90-95 grader.
Smak: Nype, hibiskus, honning, kirsebærkompott, floral, søt
Land: Costa Rica
Område: Central Valley
Høyde: 1600 moh.
Gård: Las Lajas
Bønnetype: Geisha
Vekt: 150gram
Cascara er tørket fruktkjøtt av kaffebæret. Denne cascaraen kommer fra geisha-bær, dyrket på gården Las Lajas i Costa Rica.
Tilbereding: trekkes i varmt vann, som te. Dosering: 2-3g cascara pr dl vann. Trekketid: 4-5min. Temperatur: 90-95 grader.
Smak: Nype, hibiskus, honning, kirsebærkompott, floral, søt
Land: Costa Rica
Område: Central Valley
Høyde: 1600 moh.
Gård: Las Lajas
Bønnetype: Geisha
Vekt: 150gram