Hopp til innhold
Pala Kaffebrenneri
Butikk
Om
Abonnement
Kurs
Nyhetsbrev
Kontakt
Pålogging Konto
Norsk
0
0
Pala Kaffebrenneri
Butikk
Om
Abonnement
Kurs
Nyhetsbrev
Kontakt
Pålogging Konto
Norsk
0
0
Butikk
Om
Abonnement
Kurs
Nyhetsbrev
Kontakt
Pålogging Konto
Norsk
Tilbake
Butikk Frinsa Estate Andungsari
Frinsa Estate Indonesia.jpg Bilde 1 av 3
Frinsa Estate Indonesia.jpg
Frinsa estate2.jpg Bilde 2 av 3
Frinsa estate2.jpg
frinsa 1.jpg Bilde 3 av 3
frinsa 1.jpg
Frinsa Estate Indonesia.jpg
Frinsa estate2.jpg
frinsa 1.jpg

Frinsa Estate Andungsari

fra 248,00 kr

Smak: Kirsebær, jordbær, tropisk frukt, syrlig, intens og FUNKY!

Land: Indonesia
Område: Weninggalih
Gård: Frinsa Estate
Produsent: Wildan og Atieq Mustofa
Høyde: 1400 moh.
Bønnetype: Andungsari

Prosess: Anaerobisk fermentert i tre dager og bærtørket.

Mengde:
Antall:
Legg til i handlevogn

Smak: Kirsebær, jordbær, tropisk frukt, syrlig, intens og FUNKY!

Land: Indonesia
Område: Weninggalih
Gård: Frinsa Estate
Produsent: Wildan og Atieq Mustofa
Høyde: 1400 moh.
Bønnetype: Andungsari

Prosess: Anaerobisk fermentert i tre dager og bærtørket.

Aeropress - Filter
Aeropress - Filter
95,00 kr
Aeropress XL - Filter
Aeropress XL - Filter
149,00 kr
Aeropress XL - Brygger
Aeropress XL - Brygger
979,00 kr
AeropressGO - Brygger
AeropressGO - Brygger
490,00 kr

Smak: Kirsebær, jordbær, tropisk frukt, syrlig, intens og FUNKY!

Land: Indonesia
Område: Weninggalih
Gård: Frinsa Estate
Produsent: Wildan og Atieq Mustofa
Høyde: 1400 moh.
Bønnetype: Andungsari

Prosess: Anaerobisk fermentert i tre dager og bærtørket.

Frinsa Estate er en kaffe med tydelig særpreg – både i navn og karakter. Den kommer fra Frinsa Estate i Vest-Java, et kvalitetsprosjekt drevet av Wildan Mustofa og Atieq Mustikaningtyas. Paret har siden 2010 utfordret konvensjonene i indonesisk kaffeproduksjon ved å fokusere på full kontroll og innovative prosesseringsmetoder.

Kaffen er anaerobisk fermentert og bærtørket med mye personlighet og et tydelig funky uttrykk.

Kaffen er laget av modne kaffebær som ble fermentert i 3 dager under anaerobe forhold, før de ble tørket på hevede tørkesenger. Resultatet er en intens og kompleks kaffe, med tropiske noter og fermentert sødme - for de som ønsker seg noe utenom det vanlige.

Frinsa Estate ligger på 1400 meters høyde og drives med presisjon og langsiktighet. Gården eksperimenterer med ulike bønnetyper og prosesseringsmetoder, og jobber samtidig med småbønder i området gjennom Frinsa Collective. Prosjektet har også bidratt til vannforvaltning og skogplanting – og skaper positive ringvirkninger utover kaffen.

 

Utvalgte produkter

Luzia Collective ESPRESSO
Luzia Collective ESPRESSO
fra 163,00 kr
CASCARA - Las Lajas
CASCARA - Las Lajas
150,00 kr
Orlando Beltran orlando beltran 2.jpg orlando beltran 1.jpg
Orlando Beltran
fra 225,00 kr
Kii AA - Rung`eto Kii 1.jpg Kii 2.jpg Kii 4.jpg Kii 3.jpg
Kii AA - Rung`eto
fra 235,00 kr
Francisco Lopez
Francisco Lopez
fra 185,00 kr

Design: Monografisk

Brenneriet:

Kvenildmyra 6
7093 Tiller
Trondheim, Norway

Kontakt:

post@pala.no
+47 907 42 362