Baristakurs
Vårt baristakurs gir en grunnleggende innføring i bruk av espressomaskin og espressokvern. Du lærer teknikkene for å lage bedre espresso og melk. Kurset inkluderer:
Espressoferdigheter: Justering av espressomaskin og kvern, korrekt dosering og tampeteknikk, riktig ekstraksjon og prosedyrer.
Melkesteaming: Teorien bak melkesteaming, teknikk for å unngå bobler og brent melk, serveringsrekkefølge, latte art.
Vedlikehold: Rengjøring og vedlikehold av kaffemaskinen for å sikre optimal ytelse og resultat.
Kurset består av både teoretisk og praktisk læring. Etter kurset vil du ha kunnskap og praktisk erfaring til å lage kaffedrikker på en espressomaskin, hjemme eller i jobb.
Kursene våre ledes av Idar Ellingsen og/eller Roy Davidsen. Idar og Roy bringer med seg solid erfaring fra kaffebransjen, etter å blant annet ha jobbet i og drevet kaffebarer, samt konkurrert i kaffefaget på nasjonalt toppnivå i mange år.